SOLCELLEVASK – VEDLIGEHOLD DIT ANLÆG

Kontakt os på mobil 5092 6444 for en god pris

Solcellevask – Få mere ud af dine solceller

Var du klar over at man kan spare penge ved at rengøre og vedligeholde overfladen på sine solceller regelmæssigt. Ligesom vinduer skal solceller også vaskes – så solen slipper ind.

Faldende effektivitet på dit anlæg kan være en konsekvens af snavsede og beskidte solceller. Energien vil gå tabt i tilfælde af, at solstrålerne ikke rammer solcellerne korrekt, fordi panelet ikke er rent.

Få dine solceller rengjort i et fast interval og mærk en forskel. Foruden almindelig snavs fra regn og miljø, så kan salt og pollen være med til at nedsætte effektiviteten i din strømproduktion. Hvor mange penge du kan spare, afhænger i høj grad af, hvor beskidte dine solceller er, men med det danske klima vil en solcellevasks-ordning godt kunne betale sig.

Trænger dine solceller til at blive rengjort?
Kontakt os allerede i dag, så sørger vi for attraktivt tilbud på solcellerengøring.

Vores anbefaling vil som regel være 2-3 gange årlig vask i en fast aftale, dette vil optimere ydelsen på dit anlæg året rundt.

Kontakt Morten på 5092 6444 eller via vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning..

Ved at udfylde formularen til højre, bestiller du et uforpligtende og gratis tilbud - Vær parat, vi kontakter dig hurtigt.

CV Vinduespolering respekterer den private information vi modtager ved denne forespørgsel. Alle oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.

Ifølge Persondateloven skal vi informerer om vores betingelser for kontaktformularer. Læs dem grundigt før du indtaster dine informationer i vores kontaktformular. Vi passer altid godt på dine informationer og deler dem ikke med andre.

Åbningstider

MOBIL & SMS:
5092 6444

MAIL:
info@cvvinduespolering.dk

Mandag til Fredag
kl. 7.00 - 17.00

Lukket i weekenden.

Kontakt

Clean View
Vinduespolering og Service

Morten Larsen
Sleldeparken 20
7100 Vejle

CVR: 36780835

Cookie & Privatlivspolitik